• by:
  • March 12th, 2021
  • Category:

Banketbakker


Passie voor kraaknet afgewerkt en verzorgd gebak?

Tervuren

Banketbakker

Voltijds

Ben jij een banketbakker die graag autonoom werkt en op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Kan jij met jouw ervaring een echte aanwinst zijn voor ons team? Wil je de mogelijkheid krijgen om door te groeien tot verantwoordelijke? Stuur dan zeker je cv door naar jobs@auflanbreton.bewij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Onze winkels

We zoeken vooral banketbakkers die 5 dagen per week kunnen komen werken tussen 22u00 en 06u00 of tussen 00u00 en 8u00.

  • Interimcontracten en flexi-jobbers komen niet in aanmerking.

 

Profiel
  • Talen: Nederlands of Frans of Engels.
  • Een diploma en praktijkervaring zijn noodzakelijk.
Jobgerelateerde competenties
  • Voedingswaren bereiden: Fijne bakkersproducten (croissants, chocoladebroodjes, brioches, ...)
  • Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden
  • Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten
Persoonsgebonden competenties
  • Creativiteit
  • Resultaatgerichtheid
  • Zelfstandigheid
Aanbod
  • Doorgroeimogelijkheden naar een verantwoordelijke functie
  • 5-dagen werkweek en 2 vrije dagen (38-urenweek)
  • 20 verlofdagen per jaar
  • Eindejaarspremie
  • Tussenkomst woon-werk verkeer
  • Extra vergoeding voor nacht- en/of weekendwerk
  • Werkkledij wordt ter beschikking gesteld
  • Jaarlijkse brutopremie (bepaald door de CAO)
Zin om ons team te versterken?
Solliciteer bij voorkeur via het online formulier. Je kan je brief ook naar ons hoofdkantoor (Hoornzeelstraat 6, 3080 Tervuren, tav Frederik Delrue) sturen.


Deel deze pagina met je netwerk.

logo au flan breton
Dagvers gebakken broden, banket,... een hartelijke bediening in al onze winkels.

BV Au Flan Breton Boutiques, BE0627.869.716