Eén hap en je bent verkocht

Pastel de nata

Pure verwennerij in een ambachtelijk gebakje!

Pastel de nata, pure verwennerij in een ambachtelijk gebakje!

Smaakvolle ervaring

Wat de pastel de nata zo bijzonder maakt? De combinatie van een knapperige bladerdeegkorst met een fluweelzachte custardvulling, licht gekarameliseerd aan de bovenkant.

Traditioneel wordt het taartje warm geserveerd, bestrooid met poedersuiker en kaneel, wat zorgt voor een perfecte balans tussen zoetheid en kruidigheid.

Stukje Portugese geschiedenis

De oorsprong van de pastel de nata gaat terug tot de 18e eeuw, toen monniken in het klooster van Jerónimos het recept ontwikkelden om overtollige eidooiers te gebruiken. Na de sluiting van het klooster in 1834 werd het geheime recept verkocht aan een nabijgelegen suikerraffinaderij en werd het wereldwijd bekend.

Pastel de nata, pure verwennerij in een ambachtelijk gebakje!

Producten in de kijker

De geur van versgebakken liefde op Moederdag. Bestel uw ontbijtzak voor 2.

Maak moederdag bijzonder

Verras mama met een huisgemaakt ontbijt van Au Flan Breton
Dit lekker dessert maakt je communie- of lentefeest helemaal af

Ijslam, feestelijke afsluiter

Met een ijslam van Au Flan Breton maak je je communie- of lentefeest helemaal af
Krokant koekje, wolkje marshmallow en laagje (melk)chocolade

Mmmm, melocakes

Melocakes, krokant koekje, wolkje marshmallow en laagje (melk)chocolade

Ontdek bij  Au Flan Breton de heerlijke smaak van ambachtelijk brood en gebak, elke dag van het jaar.

Gegevens

Au Flan Breton
Hoornzeelstraat 6
3080 Tervuren
+32 2 767 05 00
info(at)auflanbreton.be
BTW: BE 0627.869.716

© Au Flan Breton Boutiques 2024  I  Privacybeleid  I  Cookiebeleid  I  Uw privacy-instellingen